De Technische Gilde

De Technische Gilde is als detacheringbureau gespecialiseerd in het projectmatig inzetten van personeel binnen de Techniek, Mega Jachtbouw en Maritieme wereld.
 

De Technische Gilde is een groep enthousiaste professionals.

We staan voor kwaliteit, duidelijkheid en vakkennis. We hebben door de jaren heen een zeer loyaal en vastberaden team weten te binden. Ieder lid heeft zijn specialisatie, maar allen met een overall kennis van de verschillende branches.

Een ongedwongen sfeer, met als speerpunt het realiseren van uw werving en selectie aanvragen.
 

Sinds onze start in 2006 heeft De Technische Gilde een sterke groei doorgemaakt

We hebben als hecht dynamisch team landelijk een vooraanstaande positie weten op te bouwen met een sterke, professionele groep Technici uit zowel Nederland als Duitsland. Vele gerenommeerde projecten zijn mede door onze mensen met groot succes afgerond.
Om deze constante kwaliteit van onze Technici uit Duitsland onder goed toezicht te houden hebben we in 2007 "De Internationale Gilde"opgericht. Inmiddels hebben wij onze succesvolle internationale activiteiten uitgebreid naar Slowakije.

Naast onze eigen kantoren in Nederland, Duitsland en Slowakije werken we tevens exclusief samen met zelfstandige partnerbedrijven. Hierdoor hebben wij het privilege een juiste invulling te geven aan alle werving en selectie aanvragen. Hoe specifiek dan ook. Met altijd het oog houdend op onze hoge kwaliteitseisen.

Naar aanleiding van een steeds toenemende vraag naar goed opgeleid personeel voor de Maritieme en Jachtbouw branche, hebben we onze groep uitgebreid met een "De Maritieme Gilde" en "De Jachtbouw Gilde". Met succes hebben wij de afgelopen jaren binnen De Maritieme Gilde veelal varend personeel geplaatst. Van Maritiem Officieren tot scheepswerktuigbouwkundigen. Onder de Jachtbouw Gilde zetten we projectmatig personeel in binnen de Mega Jachtbouw. Waarbij de werkzaamheden een zeer hoge eis van kwaliteit en vakmanschap met zich meebrengen.
 

In 2011 is zijn we voorzichtig gestart met alweer twee nieuwe uitdagingen.

Het inzetten van personeel uit Slowakije in een meer productiematige en assemblage omgeving. Inmiddels kunnen we terugkijken op een succesvolle stap naar deze nieuwe markt. Een groeiende sector waar wij met onze ervaring en  enthousiasme een stabiele uitbreiding van hebben kunnen maken. Wilt u meer weten? Neem een kijkje op onze website. www.workshield.nl.

Tevens zijn wij begonnen met het geven van opleidingen. De Opleiding Gilde houdt zich sec bezig met uw personeel op te leiden en te voorzien van de nodige belangrijke diploma’s. Met veel succes hebben we reeds honderden Technici opgeleid. Wilt u meer weten? Neem een kijkje op onze website. www.technischegilde.nl.